tiistai 29. toukokuuta 2012

Viimeistä viedään...

Jaahas, huomenna töihin. Pakko myöntää että vähän jännittää, kuinka tämä arki lähtee rullaa. Minä kun tässä ehdin toukokuun aikana löytää uuden työpaikankin,  niin jännittää myös uudessa paikassa aloitus. Alunperin oli tarkoitus palata vanhaan paikkaan neljäksi päiväksi viikossa. Mutta sitten jotenkin sattumalta löysinkin avoinna olevan paikan, joka "kuullosti" ilmoituksen perusteella juuri siltä, että se on tarkoitettu minulle. :) Sormet syyhyten päätin kirjoittaa työhakemuksen ja lähetinkin sen. Noin viikko siitä kuulin, että sain sen paikan. Näin ollen menenkin nyt sitten viideksi päiväksi viikossa töihin eli täysillä tehoilla. Sekin jännittää, kuinka jaksan. Onneksi viikonloput on olemassa. :) Tosin silloin aika menee varmasti Eliakselle hyvittämiseen, että olen ollut pois päivisin. Jännittää myös, että ehditäänköhän me ikinä enää nähdä mieheni kanssa?! 

Mutta aikahan sen meille näyttää, minkälainen tästä arjesta tulee ja kuinka tätä itse kukin jaksaa. :) En kuitenkaan stressaa sitä. Ajattelen että asioita voi järjestää aina uudelleen jos jostain syystä jokin asia alkaa mennä tosi pahasti pieleen. Työ on minulle tärkeää, mutta perhe on aina etusijalla!!!  

9 kommenttia:

  1. Onnea uuesta työpaikasta ja tsemppiä uuteen arkeen! :)Kyllähän se varmasti aikansa vie että siihen tottuu, mutta mahoton tehtävä se tuskin on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mamma92! Ensimmäisen päivän perusteella tehtävä ei tosiaan tunnut täysin mahdottomalta. :)

      Poista
  2. Onnea työpaikasta!! Tuhannesti tsemppiä ja voimia :)

    VastaaPoista
  3. Onnea uudesta työpaikasta ! ja tsemppiä uuteen arkeen, meillä alkaa uus arki perjantaina ku palaan töihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tsemppiä kovasti myös sinulle!! Meneekö pikku S hoitoon vai saatteko järjestettyä hoidon vielä kotosalla?

      Poista
  4. Onnea uuden työpäaikan johdosta täältäkin vielä näin jälkikäteen! :) (Ja kiva kuulla myöhemmistä kirjoituksista, että arki on lähtenyt rullaamaan.)

    VastaaPoista