lauantai 5. toukokuuta 2012

Tänään piti olla se päivä...

kun olisin voinut mennä kiduttaa itseäni juoksun muodossa neljäntoistatuhannen muun osallistujan kanssa. Olen odottanut tätä päivää jo kauan ja ilmoittauduinkin tapahtumaan heti kun se vaan oli mahdollista, eli joskus viime vuoden puolella vielä. Noh, koska kaikkihan ei tunnetusti mene niin kuin on suunnitellut, niin enhän minä missään juoksemassa tänään ollut. Olin vielä tämän viikon keskiviikkonakin niin kipeä, että tein silloin päätöksen siirtää kyseistä välitavoitettani eli puolimaratonin suorittamista syksyyn. Riski kaiken maailman jälkitaudeille olisi huikean iso jos olisin mennyt rasittaa itseäni tänään äärirajoille. Koen, että äitinä minulla ei ole voimavaroja sairastella viikkokausia.. Ja sitä paitsi ensi viikolla minun tulisi olla terve, koska minulla on useampikin tärkeä meno tiedossa. Vaikka syyt olivat hyvät jättää tällä kertaa juokseminen väliin, niin kyllä se silti minua harmittaa. Tai harmittaa, ei harmita, sitten taas harmittaa ja hetken päästä ei taas harmita yhtään. Aika ailahtelevasti on fiilis mennyt.

Päivällä päätin kuitenkin käydä tekemässä kevyen kuntopiiritreenin kuntosalilla, jotta saisin purettua vähän tuota kiukkuani. Treenin jälkeen olin kyllä sataprosenttisen vakuuttunut siitä, että maratoonariksi minusta ei todellakaan olisi tänään ollut. Sen verran hapoille veti yksi kuntosalitreenikin. Eli näin on tosiaan parempi. Ja kuten sanottu... Tämähän on vain yksi kesän juoksutapahtumista, joten osallistun vastaavanlaiseen syyskuussa sitten Tampereella.   

Joten oman harratukseni sijasta vietimmekin tänään varsin mukavan päivän ihan perheen kesken.

Ollaan leikitty

Pisetty järjestyksessä olevat kengät
Eliakselle mieluisampaan järjestykseen

Fiilistelty uudenkarheissa rattaissa

Tyhljennetty astianpesukonetta

Kiipeilty

Iltapäivällä alkoi aurinkokin pilkottaa, joten painelimme
koko konkkaronkka puistoon


Ja mahtui päivään myös vähän herkutteluakin. :)



9 kommenttia:

  1. Mekin ollaan miettimässä uusia rattaita, kun nuo yhdistelmät on niin isot ja hankalat kaupungilla ja matkarattaat ei oo hirveen ketterät. Minkä merkkiset ja mitä mallia on Eliaksen uudet kulkupelit ? T. L

    VastaaPoista
  2. Noi on Emmaljungan Scooterit. Haluttiin sellaiset, missä on kiinteät neljä pyörää eikä sellaisia, jossa etummaiset pyörii. Me annettiin meidän yhdistelmävaunut tulevalle serkkupojalle. Nekin oli Emmaljungat ja olimme tosi tyytyväisiä niihin, sen takia valittiin saman merkkiset. Noi on tosi kevyet ja menee pieneen tilaan. Tosin on varmasti paljon sirompia rattaita kuin noi. Mutta oikein hyviltä ovat nyt vaikuttaneet ja jämäkän oloiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Scooterit on hyvät ;) Meillä saman kuosin City cross'it, mutta scootereissa on tukeva kuljetella kavereiden muksuja ;) Tv. Se äippä, jonka diipadaapa. Jos ikinä kommentoin enään, oon T-äippä :)

      Poista
    2. Ok, saanko vielä kysyä, että miksi ette halunnu pyöriviä eturenkaita ? Oon ite nimittäin kiinnostunut juuri semmosista kääntyvistä etupyöristä, että olisi kätevämmät tuolla kaupungilla yms. Onko teillä kokemusta, että ne olis sitten jotenkin huonot tai epävakaat ?
      Kiitos ku jaksat vastata ihan aiheen vierestä :)
      t. L

      Poista
    3. Mun mies ei missään tapauksessa halunnut sellaisia, koki että ne eivät voi olla yhtä vakaat kuin kiinteät pyörät. :) Eli mitään oikeeta kokemusta ei meillä kummallakaan asiasta ole. :)

      Poista
  3. Minäki oon kipeenä - ei yhtään kiva :( paranemisia sinnekin päin. Toivottavasti pääset seuraavaan maraton-tapahtumaan mukaan. Sofian kanssa katsotaan yhdessä E:n kuvia :) Mukavia oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, pikaista paranemista sinullekin!!! Hyvä, että Sofiakin tykkäsi kuvista. :D

      Poista
  4. Harmi, kun juoksureissusi peruuntui, mutta onneksi tulevia tapahtumia on vielä paljon edessä ja niihin terveenä :)

    Joko teillä kävelemään opetellaan? Meillä Emil kovasti ottaa askelia ja nyt päivät ovat pelkkää askellusta :) Meillä myös samanlaiset Scooterit, ollaan tykätty niistä. Nyt kesää kohden ostimme myös toiset rattaat Concord Neot, niissä pyörivät etupyörät, jotka toki saa myös lukittua. Voin kyllä tämän kuukauden käytön jälkeen suositella näitä rattaita :) Tukevat ja ketterät :) ( jos siis jollakin aikeissa hankkia uusia rattaita) :)

    Keinuminen on mukavaa puuhaa..ja maissinaksut parasta herkkua täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Rica, että taas kirjoittelit. :) Ihan vielä ei Elias uskalla kokeilla liikkeelle lähtöä tuetta. Välillä seisoo huomaamattaan ilman tukea, mutta heti kun hoksaa sen niin pelästyy ja pyllähtää alas. :)

      Meillä on nyt viikon päivät olleet nois Scooterit ja sen perusteella voin myös sanoa, että olemme olleet hyvinkin tyytyväisiä. Ovat kevyet ja liikkuvat ketterästi.

      Maissinaksut ovat tosiaan huippukeksintö. :) Niitä on niin helppo ottaa joka paikkaan mukaankin ja saa pojan hetkeksi istumaan kun hän mutustelee noita naksuja. Keinuminenkin on kivaa ja valitettavasti myös hiekan maisteleminen. :)

      Poista