torstai 31. toukokuuta 2012

Taas verta nenästä

Kuten otsikko kertoo. Tänään illalla Eliaksella tuli taas verta nenästä. Tosin tällä kertaa sitä ei tullut niin valtavia määriä kuin viimeksi ja verenvuoto ei suinkaan alkanut paineella. Istuskelimme lattialla ja Elias tutkiskeli taas tapansa mukaisesti jotain leluaan. Ihan yhtäkkiä veri vaan lähti virtaa kohti leukaa. Vuoto myöskin tyrehtyi melko nopeasti. 

Tällä kertaa en pelästynyt tilannetta niin paljon, vaikka tuntuu se varsin inhottavalta huomata, että lapsella on naamassa verta. Kävin myös lukemassa terveyskirjastosta, että jos näitä nenäverenvuotoja alkaa esiintyä useasti niin lääkärisetä/-täti voi tämän vuotokohdan hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

Täytyy nyt vielä toki seurata tilannetta jonkun aikaa, mutta jos näitä jatkuu usemman viikon putkeen ja useampana päivänä viikossa, niin kyllä se minun mielestä sitten alkaa olla jo häiritsevää.

3 kommenttia:

  1. No höh :( Tosiaan siellä voi olla joku herkkä suoni, mikä sitten lähtee vuotelemaan. Lääkärissä tällainen suoni voidaan polttaa kiinni..kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta ei satu juurikaan ja vuoto siitä suonesta saadaan loppumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset pikku toimenpiteet ei meitä enää pelota. :) Mutta toivoisin kuitenkin, ettei siihen asti tarvitsisi mennä.

      Poista