perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tasaista

Meillä meno tasaista. Tai niin tasaista kun meidän elo voi olla. Painitaan edelleen samojen asioiden kanssa eli mahan, ruokailujen ja kitinöiden kanssa. Äiti (minä) edelleen väsynyt. Diagnosoitu kevätväsymys vaivaa siis vielä. Ristiselkäkin huutaa hoosiannaa, mutta sekin on hyvin tavanomaista meilläpäin. Mitään dramaattisia muutoksia ei meidän viikkoon ole onneksi mahtunut. :) En siis valita. Tällainen tasainen elämä sopii minulle vallan mainiosti!! 

Alkuviikosta tuli vihdoin kirje lastenklinikalta. Kontrolliaika kirurgin polille on toukokuun puolivälissä. Toivottavasti emme joudu asioimaan siellä sitä ennen. Ensi viikolla suuntaamme kuitenkin Lastenlinnaan yhdeksi aamupäiväksi neurologin ja fyssarin kontrolliin, mutta sen lähemmäs lastenklinikkaa en tahtoisi ennen kirurgin kontrollia mennä. :)

Minulla alkaa tänään viimeinen vanhempainvapaan viikonloppu. Äkkiä tämäkin kymmenen ja puoli kuukautta on mennyt. Ei oo kyllä ollut tekemisen puutetta ja jännitystäkin on ollut riittämiin. Töihin en tosin palaa ihan vielä. Keskiviikkona alkaa virallinen kesäloma ja sitä on onneksi vielä jokunen viikko jäljellä.

Eipä muuta kuin aurinkoista viikonloppua kaikille!!!


1 kommentti: