torstai 22. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Olen taas kovin otettu, huomasin saaneeni "One lovely blog award" -tunnustuksen! Lämmin kiitos Puolitielle tunnustuksesta. :) Otan tämän ehdottomasti vastaan.

Säännöt:

Palkinnon saajan tulee toimia seuraavasti:
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille.

Jaahas, seitsemän random faktaa itsestäni.. Voisin yrittää paljastaa jotain itsestäni, jotain sellaista, mitä ei ole aiemmin blogissan vielä tullut ilmi. Puhutaan, että menneisyys muovaa sinusta sellaisen ihmisen, joka olet tänä päivänä. Joten ehkä kirjoitan seitsemän asiaa historiastani.

1. Synnyin Venäjällä 4,5 miljoonan asukkaan kaupunkiin, jossa asuin elämäni seitsemän ensimmäistä vuotta.

2. Vielä vanhan Neuvostoliiton aikaan muutin vanhempieni mukana Suomeen 5000:n asukkaan kylään. Tämä oli kulttuurishokki jopa 7-vuotta vanhalle tytölle, jonka ei koskaan ollut asunut kodissa jossa tulee lämmintä vettä tai saanut/uskaltanut mennä yksin kodin ulko-ovesta rappukäytävään. En myöskään puhunut suomea tuolloin. Muuttovuosi oli merkittävimpiä vuosia elämässäni. Sinä vuonna kodissamme tuli lämmintä vettä, sain mennä yksin kotipihalle leikkimään muiden lasten kanssa ja ajoin ensimmäistä kertaa pyörällä.

3. Vanhempani erosivat ollessani 8-vuotias. Asuin äidin kanssa, joka teki kolmivuorotyötä. Jouduin väkisinkin opettelemaan olla itsenäinen ja omatoiminen hyvinkin varhain.

4. Pienestä asti olen ollut hyvin sosiaalinen, tullut hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja viihtynyt kovasti kaikkialla muualla kuin kotona äidin kanssa. Näinpä ala-asteella luokkakaverini äänestivät minut hymytytöksi. :) Varastossani komeilee tälläkin hetkellä vielä hymytyttö patsas. :) 

5. Olen melko lyhyehkön elämäni aikana muuttanut ainakin 20 kertaa. Osaksi omasta tahdosta ja osaksi olosuhteiden pakosta. Olen oppinut arvostamaan pysyvyyttä ja kodin tulee olla turvallisin ja paras paikka maan päällä.

6. Ensimmäisen työpaikan sain 13-vuotiaana ja sen jälkeen olen ollut koko ajan töissä, myös opiskelujeni aikana. Jos olisin sinkku eikä Eliasta olisi, niin voisin kuvitella olevani työnarkomaani. Vahvasta uranälästä huolimatta koen kuitenkin tärkeimmäksi tehtäväkseni luoda Eliakselle lämmin, turvallinen ja onnellinen lapsuus. Elias ja perhe ovat aina ykkösenä!

7. Rakastan haasteita ja elämässä pitää olla aina jotain tavoitteita, joita kohti kulkea. Ja näinpä seuraava haaste odottaa minua toukokuussa, jolloin osallistun Helsinki City Runiin (kyseessä siis puolikas maratoni).

Siinä seitsemän faktaa, jotka nyt tähän hätään tulivat mieleen.

Tämä tunnustus tulisi sääntöjen mukaisesti lahjoittaa 15 bloggaajalle. Valitettavasti minä en edes tiedä niin montaa blogia ja suurin osa blogeista, joille haluaisin tämän jakaa ovat jo saaneet kyseisen tunnustuksen. En siis jaa tätä kenellekään vaan haluan, että tunnustuksen ottavat kaikki sellaiset bloggaajat vastaan, jotka lukevat tämän. :) 

1 kommentti:

  1. Tästä tulikin mieleeni että minulta on tainnut yksi tunnustus jäädä tekemättä. Täytyypä yrittää ryhdistäytyä :)

    VastaaPoista