torstai 26. tammikuuta 2012

Jännitys tiivistyy

Väliaikatietoja...

Epäilyksestäni huolimatta Eliakselle ei noussut kuume toissapäivänä eli tiistaina. Nuhakin tuntui menevän eilen ohi. Tänään päivä alkoi kuitenkin ihmeellisellä yskällä ja iltapäivää kohti se on muuttunut sellaiseksi limayskäksi. Aamulla mittasin lämmön ja se näytti vielä 35,8 astetta. Aamupäivän päikkärit jäi pojalla jostain syystä tösi lyhkäsiksi ja nyt kolmen aikaan iltapäivällä mittasin lämmön uudestaan. Mittari näytti 38 astetta!!!! Leikkaukseen 5 päivää aikaa!

Kuumemittauksen jälkeen kaivoimme äkkiä mieheni kanssa buranat esiin ja lääkitsimme pojan. Seuraavana soitin sairaalaan. Hoitaja selvitti meille tilanteen, että pieni nuha ei välttämättä haittaa leikkaamista, mutta jos on vielä sunnuntaina kuumetta / yskää, niin leikkaus ehdottomasti siirretään. Nukutusta ei nimittäin tehdä jos on kuumetta / yskää.

Tiukille siis menee. Nyt vaan kovasti peukkuja pystyyn, että pienokainen paranee pikapikaa ja JOS leikkausta joudutaan siirtämään, ettei sitä tarvitsisi odottaa montaa viikkoa!!!!! Leikkauksen odottaminen on nimittäin erittäin raskasta aikaa.

Yritämme nyt levätä mahdollisimman paljon

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei tuu mitään ja loputkin nuhasta menee pois. Meil on vihdoin parannuttu monen viikon sairastelusta. Kävi vauvarokkokin, oli useemman päivän korkee kuume, sit se hävis niikun oli tullukkin ja kroppa täytty ihottumasta, joka tullessaan aiheutti huutoa mut sitten ei enään haitannu oloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, onneksi se meni kuitenkin jo ohi! Nyt on kyllä niin paljon kaikkea liikenteessä, että ei pitäisi liikkua missään julkisilla paikoilla. Ja aika varovaisia me oltiinkin tässä viimeiset pari viikkoa, mutta miehen on tietysti pakko käydä töissä ja sieltä se pöpö sitten tulikin. :(

      Poista
  2. Täällä peukutetaan kuumeettomuudesta.. :( onpas kyllä harmi taas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos poikkeama jälleen. Ja kaikki raajat pystyyn myös sinulle tähän päivään!! (Kävin yöllä lukemassa viimeisimmän blogipäivityksesi.

      Poista