torstai 5. heinäkuuta 2012

Puhelimella päivystyksestä

Jaahas, täytyykin nyt kokeilla, miten blogin päivitys onnistuu puhelimella. Makaan päivystyksessä ja mun on pakko saada jotain ajateltavaa, joten voisin testata tätä kirjoittamista. Kivut muuttuivat tänään sietämättömäksi. Lääkkeet ei auta ja kävelemisestä ei meinaa tulla enää mitään. Yritin viimeiseen asti sinnitellä, mutta seinä tuli vastaan ja jouduin lähtemään tänne kesken työpäivän. Kenties kivut pahensi myös huimauksen tunnetta, joten tulin taksilla tänne. Täällä on luonnollisesti kovat jonot, joten menee luultavasti iltaan asti ennen kuin pääsen kotiin. Saa nähdä, saanko reseptin vahvemmille särkylääkkeille vai jotain muuta?!

12 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat hyvää hoitoa siellä! Ihmettelen, jos antavat vain kipulääkkeitä.. Annukka

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä!!! Kumma on, jos antavat vain särkylääkettä. Pakkohan se on katsoa kivun syyt.

    Toivottavasti pian kivut helpottaa!

    VastaaPoista
  3. Paljon voimia! Nyt toivotaan ettet tutkivat ja syy löytyy, jotta saat oikean ja tehoavan hoidon! Koitahan jaksella <3

    VastaaPoista
  4. Voi itku! Sehän pahaksi yltyi :( Toivottavasti saat apua sieltä ja selityksen tälle kaikelle oudolle kipuilulle. Tsemppiä :)

    t. L

    VastaaPoista
  5. Hui kamala! Toivottavasti saat pika-avun kipuun ja sitä varsinaista tutkimusaikaa tämän käynnin myötä ainakin hivutettua aikaisemmaksi!

    VastaaPoista
  6. :( Toivottavasti nyt saat oikeaa hoitoa eikä vaan särkylääkettä ja lepoa. Paranemisia Lilli!

    VastaaPoista
  7. No johan on kurja! Toivottavasti apua löytyy ja jospa tämä kiiruhduttaisi sitä lähetettä niihin jatkotutkimuksiin. Eihän kukaan ramppaa päivystyksessä vaan odottaakseen, että loppu vuodesta olisi mahdollisuus löytää syy ja toimiva lääkitys/muu mahdollinen apu. Voimia! T-äippä

    VastaaPoista
  8. sattumalta eksyin blogiisi lukemaan kuulumisia ja sitten lukikin jotain tällaista! Toivottavasti saat apua pian ja kivun syy löytyy.

    VastaaPoista
  9. Voi perse millaisessa mylleryksessä oletkaan joutunut olemaan! Olen itsekin helmikuussa maannut NKL:n päivystyksessä helvetin ison munasarjakystan aiheuttaman kivun vuoksi, joten I can feel your pain. Voimia! <3

    Seurasin blogiasi muuten aiemminkin ja pidin silloin Sagan jälkeen -blogia, mutta poistin sen. Uusi blogi on: http://kohtukuolemanjalkeen.blogspot.com jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Annis, että eksyit taas tänne. :) Lueskelin sun vanhaakin blogia jonkun aikaa, kunnes en enää päässytkään sinne tai sitä ei enää ollut. Kuten varmaan huomasit, aion ehdottomasti seurata sinun tarinaasi. Voimia ja jaksamisia myös sinulle tähän pitkäaikaiseen projektiin!

      Poista