sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pannukakkupäivä

Tänään maisteltiin ensimmäistä kertaa pannukakkua.



Enemmän on enemmän ja vähemmän on liian vähän..
Eli suurin mahdollinen pala on aina tungettava suuhun

"Mä tykkäsin!"

Välillä vähän juodaan

ja syödään lisää...

"Huh, tulipa syötyä!"
 Pannukakun jälkeen lähdimme ensimmäistä kertaa katsastaa HopLopin tarjontaa.

Pallomeri oli paras paikka



Mieheni on sitä mieltä, että Eliaksesta on selvästi
kasvamasa rattimies.


Kiipeillä sai yllin kyllin

"Ooh, jättilegoja!!"

"Tahdon niitäkin tietysti hieman maistella"

Ja lopuksi vielät takaisin pallomereen.


Uusia kavereitakin löytyi hoplopista. :)
Täytyy kyllä sanoa, että aika nerokas on ollut tuo hoplop:in liikeidea. Silloin kun minä olin pieni, ei käsittääkseni ollut vielä mahdollisuutta mennä tuollaisiin leikkihallehin viettää aikaa. Oli tietysti huvipuistot, mutta nekin olivatt luonnollisesti auki vain kesäisin. Tuollainen ympäri vuoden avoinna oleva leikkimaailma on kyllä ihana juttu. Ensinnäkin se on oiva paikka kuluttaa lapsen kaikki ylimääräinen energia ja lisäksi sieltä löytyy leikkitovereita aivan taatusti, säällä kuin säällä.

Elias on tavattoman kiinnostunut muista lapsista. Enää hän ei revi tukasta eikä aristele muita. Kovasti hän hymyilee kaikenikäisille lapsille ja yrittää tulla leikkeihin mukaan. Hymyilee jokaiselle ja yrittää varovasti ja ystävällisesti lähestyä muita. Harmi vaan, kun yleensä vanhemmat lapset eivät huoli tuollaisia pojan alkuja vielä leikkeihinsä mukaan.  

Matkustimme lauantaina junalla ystäväni luokse ja junan leikkivaunu oli kirjaimellisesti täynnä lapsia, vanhempia lapsia kuin Elias. Elias seurasti tarkasti kaikkien touhuja ja leikkejä. Pojasta huomasi, että hän oli ilosta ja onnesta ihan sekaisin. Useamman kerran hän yritti tulla vähän silittää muita nuoria matkakumppaneitaan, mutta lähes jokainen kiersi Eliaksen kaukaa tai päinvastoin huusi, että "pois tieltä!!". Harmitti toisen puolesta. Vaikkei Elias siitä mitenkään pahoittanut mieltään eikä mitään. Mutta oli jotenkin surullista katsoa kun toinen leveällä hymyllä yritti tulla silittää tai katselemaan, mitä toinen tekee, mutta toista ei kiinnostanutkaan yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti