lauantai 25. elokuuta 2012

Väsynyt viikko

Otsikko kertoo kaiken... Olen ollut aivan äärimmäisen väsynyt koko viikon. Eilen en edes kyennyt avaamaan tietokonetta vaikka olisi ollut useitakin juttua hoidettavana. Päätin siirtää kaiken tälle päivälle ja kävin suhteellisen ajoissa nukkumaan. Toivoin herääväni pirteänä tähän päivään. Valitettavasti tämä toive ei toteutunut. Aamuni alkoi särkylääkkeellä, koska heräsin mojovan päänsäryn kera. Mitään erityistä syytä tälle mun väsymykselle ei ole. Se on varmaan se epäily asteella oleva endo (endometrioosi), mikä minua kiusaa. Kovilta kivuilta olen onnekseni välttynyt, vain satunnaisia pistäviä ja viiltäviä kipuja ollut pitkin viikkoa. Pakko myöntää, tämä viikko on ollut aika vaikea minulle. Vaikeaksi luokittelen sen siksi, koska arjen rutiineista on ollut tavallista hankalampi suoriutua. Tämä taas on saanut minut miettimään tulevia lisätutkimuksia naistenklinikalla. Lääkäriaika tuntuu olevan kamalan kaukana vaikka onneksi se on jo syyskuussa.
 
Elias on voinut hyvin. Hyviä masupäiviä on ollut jo monen monta putkeen. Ei ole tarvinnut turvautua lääkkeisiin edellisen kerran jälkeen. Se lämmittää voipuneen äidin mieltä. :) Hampaita ei ole puhjennut lisää. Kuolaa ja ärtyneisyyttä on kuitenkin havaittavissa melkoisissa määrin. Luultavasti ne hampaat sieltä on kuitenkin kohta tulossa?!
 
Eliaksella on ollut ihmeellinen eroahdistus viikko meneillään. En tiedä, mistä johtuu, mutta poika on kirjaimellisesti roikkunut koko viikon lahkeessani tai kaulassani kiinni. Hän on oppinut ihan hiljattain sanomaan "äiti" sanan hyvinkin selvästi ja nyt hokee sitä vähintään 60 kertaa tunnissa. Mitä tahansa hän tahtoo ja tai minne tahansa hän menee, hän hokee äitiä. Kun olen paikalla hän on koko ajan kädet ojossa tulossa syliin tai jos käteni ovat syystä tai toisesta varattu, niin hän jää halailemaan jalkaani. Mistä lie moinen kausi nyt tullut, mikään ei ole kuitenkaan arjessa muuttunut. Vai vaistoaako Elias, että jokin on muuttumassa?! Vai johtuuko tämä minun väsymyksestä, olenko jotenkin enemmän poissaoleva vaikka olenkin läsnä?
 
Tänään meillä oli taas vauvauintia. :) Mukavaa oli ja Elias oli tällä kertaa hyvinkin ahkera ja tunnollinen uimari. Tämä kerta meni paljon sujuvammin kuin edellinen. Olin oikein ylpeä hänestä.
 
Eipä oikeastaan muuta sen kummepaa tällä viikolla tapahtunutkaan. Poikkeuksellisesti kirjoitan pari sanaa töistäni vielä. Tiistaina nimittäin toimitusjohtaja kävi ohimenne varoittamassa minua, että oli suunnitellut keskiviikolle meille yhteisen keskusteluhetken. Ihmettelin hieman tätä, sillä en tiennyt yhtään mistä on kyse. Keskiviikko tuli ja pidimme hänen kanssaan erittäin antoisan juttutuokion, joka venähtikin tuntiin. Sain huikean hyvää palautetta tekemästäni työstä. Olin sikäli hyvin yllättynyt, koska olen tosiaan ollut töissä kyseisessä firmassa vasta kolme kuukautta. Hyvinkin positiivisesti yllättynyt luonnollisesti. Arvostan esimiehiä, jotka osaavat antaa palautetta. Oli se sitten hyvää taikka huonoa. Minäkin annoin hyvää palautetta sinne suuntaan, olen viihtynyt työpaikassani erinomaisesti. :)
 
Loppuun, mitä muutakaan kuin kuvia. :) Yksi videopätkäkin löytyy tältä viikolta. Nimeän videopätkän "Äidiksi". Alussa on muuta sähellystä, mutta lopussa hieman esimakua siitä äidin hokemisesta.
 
 
 
(Älkää kysykö, miksi poikani on pöydällä. Tällaista tämä vain välillä on. :))
 

Elias oli alkuviikosta äidilläni hoidossa. Sieltä löytyy pari kitaraa ja
yksi pieno. Osaan kuvitella, millaista lystiä Eliaksella on ollut. :)

Lukeminen on hyvin IN tällä hetkellä. Elias kantaa
kirjoja jatkuvalla syötöllä luettavaksi. Kotona ei
nimittäin juuri muuta tehdä kuin luetaan tai kuunnellaan
musiikkia.


Keskittyneenä kuuntelee musiikkia.


Tänään kävimme täydentämässä syysvaatevarastoa. Kurahaalarit ja takki
löytyvät jo ennestään, samoin kumpparit. Tänään ostimme tavalliset
hanskat, ohkaset tumput, kurahanskat ja sadelätsän. Päiväkotia varten
pitäisi hankkia vielä sisätossut ja ehkä joku pieni päiväkotireppu. :)

 
Virkeää viikonlopun jatkoa kaikille!!!!

2 kommenttia:

  1. oi miten ihana toi "äiti" <3 niitä sanoja vielä täällä odotellaan

    VastaaPoista
  2. Ihana E :) "äitiii" on kyllä parasta (ja välillä rasittavinta) maailmassa :) ihan samoilta kuulostaa siellä touhut mitä meilläkin harrastetaan... Aktiivista lukemista, puntissa roikkumista ja musaa :) meillä myös in on kaikki perässä vedettävä :) eiköhän noita eroahdistusvaiheita tule ja mene.. Täällä nyt tarhan alettua meidän E viihtyy kyllä illat sylissä ;) paljon tsemppiä sinne alkavaan viikkoon ja hei, upeaa saada hyvää palautetta esimieheltä, jes!! :)

    VastaaPoista