sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Pari kuva juhannuksesta

Tämä juhannus oli täysin erilainen kuin viime vuonna. Elias kotiutui syntymänsä jälkeen ensimmäisen kerran sairaalasta 21.6.2011. Silloi juhannus meni hyvin rauhallisissa merkeissä ihan vain kotosalla. Tämä juhannus meni hyperenergisissä merkeissä emmekä ehtineet olla kotona lainkaan. :) Aktiivisen pikkupojan kanssa reissaaminen ei välttämättä ole helpoin asia toteuttaa, mutta loppujen lopuksi reissu meni ihan kivasti. Vietimme pyhät Savossa. Neljän tunnin automatkat sujuivat yllättävänkin helposti, Elias nukkui kumpaankiin suuntaan mennessä parin tunnin unet, mikä helpotti ajomatkoja rutkasti. Muuten matkat meni laulellen, syöden ja leikiten. :)

Mitään sen kummallisempaa ei pyhinä tapahtunut. Ulkoiltiin paljon, nukuttiin vähän ja syötiin sitäkin enemmän. Elias oli hirvittävän levoton koko viikonlopun vaikka yritimme kuluttaa hänen energiaa ulkoilemalla paljon. Yliaktiivisuutta on pojassa havaittavissa, sitä ei käy kieltäminen. Eliaksesta alkaa kuoriutua erittäin vilkas ja kovatahtoinen pieni mies. Yötkin menivät erittäin levottomasti. Johtuen ehkä uudesta ympäristöstä ja ennestään tuntemattomasta majoituspaikasta. Joten levättyä ei suinkaan tullut, mutta ainakin tuli tankattua taas elimistön ravintovarastot täyteen muutamaksi päiväksi. :) Sen pidemmittä puheitta... Lisään muutaman kuvan meidän juhannuksesta.

Kesämies autossa lädössä Juhannuksen viettoon

matkalla pysähdyimme välipalalle. Piti tankata
vähän luumusosetta, koska masu tuntui
vaivaavan vähän.

Pitkän matkan jälkeen piti otta hetken lepotauko.
Kuvassa ihmettelemme 64 vuotta nanhaa pehmonallea. :)

Kun äiti sai levättyä matka jatkui mökille.


Laiturilla
 Itikoita oli ihan hirvittävästi. Mutta onneksi
Elias säästyi niiden pistoilta. :)

Vauhdikkaan touhuamisen keskellä, piti välillä
ottaa Elias syliin ja antaa ihania suukkoja!!


Iltaisin Elias oli ihan puhki vaikka yöunet olivat
kuitenkin levottomia.

2 kommenttia:

  1. Hyvälle kuulosti teidän juhannus ja suloisia kuvia :) Uskaltauduittekos uimaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä valitettavasti uskallettu mennä veteen asti. Mies kävi pulahtamassa, mutta me ihmeteltiin Eliaksen kanssa hieman kauempaa. :)

      Poista