perjantai 2. joulukuuta 2011

Paisumista havaittavissa


Katsokaas nyt tuota reittä. Siellähän näkyy olevan yksi ihka aito ja oikea makkara!!!! :) Voi näitä elämän pieniä iloja. Kyllä on äiti niiiiin ylpeä tuosta saavutuksesta!

Me kävimme tänään ylimääräisessä punnituksessa neuvolassa, koska kirurgi soitti maanantaina ja pyysi käymään tarkistuttamassa paino. Tänään pojalla painoa 7170g ja pituutta 65 cm. Ilahduin seitsemän kilon rikkomisesta niin valtavasti, että minun oli pakko tulla se tänne kertomaan: :)

Natrium arvot eivät ilmeisesti ole vieläkään ihan täysin toivotulla tasolla, mutta kirurgi oli sitä mieltä, että niin kauan kuin paino nousee, niin mitään ei ole tarvetta asialle tehdä. Maanantaina 12. päivä meillä on joka tapauksessa kirurgin kontrolli.

Pienen pieni pelkoni taas vähän muistuttelee minua tuon painon nousunkin suhteen.. Ettei vaan olisi taas tukos tulossa?! Sillä viimeksikin kun painoa nousi paljon lyhyessä ajassa, oli kyse tukoksesta. Mutta olen silti päättänyt uskoa, että kyse on vaan aidosta, puhtaas kasvusta. Elias on syönyt nyt toista päivää huonosti, mutta ehkä se johtuu vain siitä, että hän tankkasi edellisen ja tämän alkuviikon erittäin hyvin. :)

Eipä mulla muuta, halusin vain jakaa tämän pienen iloni lukijoiden kanssa!

6 kommenttia:

  1. Tosi ihanaa! Elias on saanut kyllä tosi hyvin ikätovereitaan kiinni, on jo melkein meidän Lillin ja Lellen kanssa samankokoinen. Ja meillä pullerot syntyivät täysiaikaisena. Ihanaa!! Kyllä se pienikin ponnistaa.

    VastaaPoista
  2. Jenni: Ihanko totta?! Voi, kuinka lohduttava kuulla, että Elias on niinkin hyvässä vauhdissa jo. :) Ja kun teidän suoloiset pallerot oli kuitenkin ihan mukavan kokoisia jo syntyessään. :) Ja edelleen välillä mietin itsekseni, että miten sinä olet sen kaiken jaksanut. :D

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti kaikki menee nyt hyvin ja epäilyksesi olisi turha! Ihana kuulla että painoa tulee ja poika kasvaa. Meillä taas 12 päivä ultra. Tällä viikolla oltiin sydän ultrassa ja sieltä saatiin niin hyvät uutiset että meitä ei enää sinne oteta :)

    VastaaPoista
  4. Nina: Juuri näin, toivottavasti tällä kertaa ei olisi mitään. Poika ei tosin syö vieläkään, nyt jo kolmas päivä. Tai syö toki, mutta huomattavasti vähemmän.

    Superihana kuulla, että sydäntä ei tarvitse enää sen enempää tässä vaiheessa tutkia. Se on erinomainen asia!!! Mekin tosiaan ollaan koko aamupäivän silloin 12. päivä töölössä. :) Ensin tavataan ravitsemusterapeutti ja sitten kirurgi. Tsemppiä teille siihen ultraan!!!! Vaikka hyvin rutiinitoimenpidehän siitä ultrassa käymisestäkin tulee tuossa vaiheessa jo, mutta kyllä sitä aina vähän jännittää.

    VastaaPoista
  5. Enhän mä jaksanutkaan, siellähän mä makasin sun viereisellä pedillä ;).... ja kävin sydänpolillakin kun oma sydän meinasi pettää. Ja maksa, ja sappi ja kaikki muutkin elimet :).
    En oikeesti tajua miten selvisin hengissä!

    VastaaPoista
  6. No just sitä mä tarkoitankin. :D Onneksi kuitenkin selvisit ja onneksi se aika on nyt takanapäin. ;)

    VastaaPoista