perjantai 30. syyskuuta 2011

Odotettua isompi leikkaus

Tulin hyvin pikaisesti vain kertomaan, että elämä ei ollutkaan meillä vielä niin mutkatonta kuin viime kirjoituksessani kirjoitin. Tai oli se siihen asti, mutta kaikki muuttui hyvinkin äkkiä, kuten meillä nämä tilanteen monesti muuttuukin.

En ole nukkunut lähes viikkoon sillä Elias on kärsinyt todella kovista kipukohtauksista viime torstaista lähtien, joten nyt ei löydy voimia kertomaan yksityiskohtaisesti mitä kaikkea tässä on tapahtunut. Tilanne on juuri tällä hetkellä kuitenkin sellainen, että Elias on ollut tänään leikkauksessa ja häneltä on poistettu 60% paksusuolesta. Paksusuoli oli kiertynyt korkkiruuviksi mahassa ja siihen oli kehittynyt jo kuolion alku. Meillä on ollut todellisia enkeleitä matkassa sillä yksikin lisäpäivä olisi saattanut koitua Eliakselle kohtaloksi, koska suoli oli räjähtämispisteessä.

Tänään Elias vietiin sairaalaan aamulla ja tänään klo. 21 hänet myös leikattiin ja juuri tällä hetkellä hän on teho-osastolla toipumassa suuresta leikkauksesta. Kirurgin mukaan yllättävän suuresta leikkauksesta huolimatta se meni hyvin ja Eliaksen oletettu vointi on hyvä. Kävimme häntä mieheni kanssa kurkkaamassa teholla hetki sitten ja siellä hän onnellisena nukkui, maha puolet pienempänä.

Tulen kirjoittelemaan lisää näistä tapahtumista heti kun vaan toivun tästä viikosta ja sairaalakiireiltäni ehdin. Tarkkaa tietoa Eliaksen sairaalajakson pituudesta ei vielä tällä hetkellä ole, mutta oletettavaa on, että hän on siellä pidempään kuin pelkän tyräleikkauksen jälkeen.

5 kommenttia:

  1. voi ei! Ihan itku pääsi kun voin vain kuvitella sun ja miehesi huolen ja Eliaksen tuskan :'( Mun veljellä on hirsbrungin tauti tai jotenki noin se kirjoitetaan ja hänellä poistettiin suunnilleen samanikäisenä puolimetriä paksusuolta. Mutta nytten kaikki on hyvin ja hän on reipas nuori mies ja uskon ja rukoilen, että Elias toipuu nopsaa ja pääsee kotiin :) Voimia! <3

    VastaaPoista
  2. Paljon voimia teille!! Ja Eliakselle kaikki enkelit täältä suunnalta <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Lara ja Rica kommenteista! Täällä lähdetään nyt kohti uutta nousua ja toivotaan kaikkien rukouksien, voimien ja enkeleiden avulla, että tämä olisi käännekohta meidän elämässä. :)

    VastaaPoista
  4. Voimia koko perheelle! Olen käynyt teidän kuulumisia säännöllisesti lukemassa, ja en todellakaan odottanut tämmöisiä uutisia, kun viimeksi asiat oli niin hyvällä mallilla. Paljon tsemppiä pikku-Eliakselle :)

    VastaaPoista
  5. L: Kiitos tsempeistä. Oli taas hyvin epätodellinen olo istua siellä ysin odotushuoneessa. Samat ovenavaus äänet ja sama tunnelma huoneessa joka kerta. Näin ne asiat vaan meillä tuntuu menevän, hetken tasaista ja sitten taas vieritään lujaa alaspäin. Mutta tästä ei voi taas muuta kuin mennä ylöspäin. Päivä kerrallaan mennään taas. :)

    VastaaPoista