maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lyhyesti..



Tänään oli sappiteiden tutkimuspäivä. Aamulla Eliakselle laitettiin hänen kädessään olevasta kanyylista pieni annos radioaktiivista varjoainetta suoneen, jonka kulkua seurattiin tunnin mittaisella röntgenkuvauksella. Tarkoituksena siis kuvata, että aine kulkee tarvittavalla tavalla sappiteiden läpi. Valitettavasti tunnin kuva ei riittänyt vaan meidät pyydettiin kuvaukseen uudestaan iltapäivällä. Jostain syystä tämäkään ei riittänyt vaan joudumme huomenna aamulla uudestaan takaisin. Jokin ei selkeästi nyt ole mennyt tarvittavalla tavalla, mutta syytä siihen ei ole sanottu. Ja lopulliset tulokset tästä tutkimuksesta saamme kuulla vasta torstaina.

Uupunut ei ole enää oikea sana kuvaamaan olotilaani... Pelkään pahinta aivan hirvittävästi!!! Torstaihin on kohtuuttoman pitkä aika!

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi sattumalta keväällä, ja siitä saakka olen käynyt täällä lukemassa ja jännittämässä mukana teidän taipaleella.On ollut ihana lukea miten hienosti asiat poikanne syntymän jälkeen loppujen lopuksi menivät ja pääsitte melko pian kotiutumaan.:) Olen todella pahoillanne nyt ilmenneistä ongelmista ja toivon kovasti ettei mitään vakavaa löydy ja selviätte kovalla säikähdyksellä!!
    Täytyy sanoa,että olet jaksanut uskomattoman hienosti raskaan ja vaikean ajan keskellä,vaikutat omaavan peruspositiivisen luonteen mikä varmasti auttaa eteenpäin. Ei ole yhtään ihme jos nyt uusien ongelmien ilmettyä tunnet olevasi totaalisen lopussa,päinvastoin. Muistathan siis pitää huolta myös itsestäsi,ja hakea apua,jos/kun siltä tuntuu. Todella paljon voimia ja jaksamista koko teidän perheelle!!

    VastaaPoista
  2. Annuli: Ihana kuulla, että olet jaksanut lukea blogiani ja erittäin suuret kiitokset kauniista sanoista!!! :)

    VastaaPoista